Sunday, 23 May 2010

Weekend Dengan Anak-Anak

Dengan anak-anak kaki empat la...:)

Yeah, now I'm officially unemployed/in-between jobs/on holiday. Seronok gak, tapi tak boleh nak biasakan diri sangat sebab tak lama lagi kena start balik the same routine, except this time, it'll start earlier than before, with longer journey and definitely higher expenses. Apa nak buat, nak carik rezeki kan?

Anyway, yesterday I wasn't home all day sebab ada hal, pegi menuntut ilmu sikit, tapi hari ni memang seharian duduk rumah aje, and spent time with my kids.

So bila dok rumah aje ni, I can see macam-macam ragam diorang, especially time diorang tido. Kiut sangat:D..So let the pictures do the talking je la OK?


Aiyo...Mimi makin bulat ajer kan?

Let's see what happens to kakak Chikedis when she slept this morning:)

Aikkss...Nape lidah terjelir cemni kakak??

Ni mesti tengah mimpi ni...tengok dekat sikit lidah terkutil dia ni:)

Hihihii..Tak lama lepas tu kan, mata dia kelip-kelip, dah tu badan dia bergetar-getar sikit. Ni mesti kes tengah bermimpi ni. Apa agaknya Chikedis mimpikan kan??


Ehh....apa kes pulak ni??? (Sila abaikan floor mat IKEA yang dah barai tu OK, tau je la dah rumah ada kucing, harusla jadi mangsa cakaran diorang;)..)

Sape main sembunyi-sembunyi ni????

Baby girl Dodo!! Hehhehe...Naper sembunyik ni sayang Mummy?


Tengokla betapa boyotnya perut Mimi...Ishhhh...

Takpe, boleh landing lagi kepala kat TV stand ni:)

And finally, a show of brotherly love by my boys, Abang and Dingdong:)


Sekian sahaja cerita hari ini:D..Enjoy the coming (working) week peeps!

5 comments:

  1. betullahhhhhhh perut mimi dengan arri serupa kih kih kih i suka sangat pegang lemak kat bawah perut dorang yang lembik2 tu :D
    and last pic of abang and dingdong tu oh so sweet... dorang memang close ye?

    ReplyDelete
  2. Lady...kann?? Dah la Mimi ni suka sangat guling-guling kat lantai mintak gesel perut:D

    Abang and Dingdong are as close as brothers can be kot, tapi Dingdong ni suka carik gaduh. Bukan dgn Abang, but mostly dengan Abu, the other boy. Diorang ni ok je tido boleh lagi pose cheek to cheek cemtu:D

    ReplyDelete
  3. Alalala.... comel. I suka sgt kucing tapi tak boleh bela. Dulu kecik2 suka tidur dgn kucing, lepas tu developed allergy..huhu..

    ReplyDelete
  4. Liyana,

    Ala kesiannya tak boleh nak belak kucing...Takpe la, as long as you still love animals, that's is just as good:)

    I also have asthma, tapi alhamdulillah boleh lagi bela my kids, just have to take extra precautions though..

    ReplyDelete
  5. Ololo..pic yg last tu tersangat la sweet n cutenya.. adorable cat.. hehe

    ReplyDelete

What say you..