Sunday, 21 March 2010

My Sleeping Angels

Nothing much to update here, but thought I'd like to share some pictures of my babies. My sleeping babies:D...

Truly, whether they're human babies or your beloved pet(s), snapping their photos while they're sleeping is really fascinating. And I do that a lot with my cats.

So enjoy!!













Sorry, no accompanying story nor captions, but I guess those pictures tell their own story don't they? Aren't they angelic and adorable?? Love them to bits.

Ok..now off to focus on the United-Scousers game....Dammit Torres just scored!!:(..Oh well...we have 85 more minutes to catch up. Till then..toodlooo!!


6 comments:

  1. rindu betoi kat mimi nieh!! terbongkang dia tidoq.. hehe

    ReplyDelete
  2. comelnya thanks for those lovely pics... cute sangat tidur sama2... debab2 dorang ni sedap buat bantal peluk..
    :D

    ReplyDelete
  3. Zazabam..

    Kalo rindu sebut namamu...Oopppss...Kalo rindu anytime ja buleh dtg umah jumpa Mimi n anak2..Jgn lupa bawak buah tangan no...Hhahhahahah

    ReplyDelete
  4. Lady..

    Pasai tengok Lady letak gamba Arri ngan Molly la cheq nka letak gak gamba budak2 ni..Tapi aksi tido hehhe..Depa memang debab2 semua..Pok pok kat perut buat2 eksen marah kat Mummy, siap mo gigit lagi. Tp gigit manja la...

    Ha' ahh memang best wat bantal peluk. Tp kalo nak buang tebiat, kita ni yg jadik tilam depa!!!Berat tau, senak perut

    ReplyDelete
  5. cantik dan bersih2 kucing u.. dlm perut kucing tu ada baby kucing ekk? besar semacam ajer..

    ReplyDelete
  6. Hai Ratna..

    Eh tak la...Kucing Ray sumernya dah selamat di sunat. So memang kalau kucing dah dikembirikan memang diorang lebih manja, jinak, kuat makan and aktif. Kucing-kucing kat rumah ni memangla rupa macam gumuk, tapi boleh tahan gak dok main kejar-kejar:D..so ni kira excercise diorang la..bagi aktif. Kalau tak memang lagi gemuk hehhe

    ReplyDelete

What say you..