Saturday, 16 January 2010

Tag Dari Zazabamm!!

Hehehhe...kalau sebut Zazabamm!! kena ada !! kat belakang, sebab ini minah hot!! Dalam blog dia dah tag, so kena la buat tag ni kann???

*************************************************

Instructions: Answer the Current Obsession category and then explain WHY you chose that response.

Book: Err...Magazine boleh tak??It's a toss between Personal Money and Shape..Sebab dua-dua pasal benda yang kita kena tahu. Salah satu resolution tahun ni is nak clearkan my financial mess. So kena timba ilmu bebetul. Shape plak, sebab ala-ala ganti pergi gym hehehe..(bulan January ni freezekan membership)


Sorryla..buku ni tak boleh nak pilih, sebab kat atas katil and atas bedside table ada 2-3 buah buku yang sedang dibaca. Dah boring satu, bukak plak yang lain. Patutla tak habih-habih kann...

Snack: Vitagen kira snack takk???Hehehhe...especially yang apple falvour tu, sedap banget!!

Restaurant: Tak tahu nama, dan tak pernah pergi pun. Haikkss??Pelik nya suka restoren ni tapi tak penah makan kat situ???Well, sebab selalu call for their delivery je. Restoren ni kat blok di belakang, and yang bestnya diorang ada delivery service, so kalau rasa malas nak masak (which means every working day) tu call aje la. Sangat sedap dan harga yang amat berpatutan...*Tomyam dia sedap sampai menjilat mangkuk!!*

Beverage: Milo-always has and always will.

Actor: Aaron Aziz *blush* Suka sangat kat dia because he reminds me of...he who shall not be named. Takde la muka serupa sangat, tapi kalau tengok AA ni mesti ingat orang tu. I guess because of the similar perawakan and pembawaan kot;;)


boleh tak feeling-feeling dia pakai baju Melayu ni di hari pernikahan kitorang??Hahahhaha

Actress: Errmm...none I think:)

Movie: Errmm..None also. Or maybe a toss between Avatar and Sherlock Holmes

TV show: American Idol??? *Pants on the ground! Pants on the ground! Looking like a fool with your pants on the ground!!*

Hobby: Reading, BodyJamming, manjakan my angels...err..banyak nya, can I not have to pick one??

Band: Also none I think...sorry

Song: Pergi-Aizat (Ni semua pasal Juara Lagu ni. Tapi memang sebelum final tu pun dah boleh rasa lagu ni akan menang, and Yuna dapat nombor 2. Kalau bertaruh tu kayalah Mizz Ray!!). Sejuk hati dengar lagu ni la;)

Meme: Wa pu che tau meme ni lagu apa:D

Blog: Refer to the right sidebar------->>>>>>

Lover: Hmm.....Next q jugek please...;)

Friend: Wouldn't it be weird to be obsessive about your friends? I lap all my prens:)

Quote: Sorry, not really the type who live my life based on certain quotes. I live by based on a variety of quotes, none that I can remember for the time being hehehehe

Peeve (s): Lemme see...Intolerable stupidity, those who refuse to use their god-given commen sense (thus resulting in the previous answer), rude drivers, people who are cruel to animals...(ada lagi tapi Mizz Ray tanak letak, nanti korang ingat Mizz Ray tak abis-abis komplen)

Sport: Bodyjam (ehehehe.. Zazabam samala tak kire nak jugak!!)

Singer: Beyonce/Anuar Zain

Ok done!!

Consider yourselves tagged too ok!!

1 comment:

What say you..