Sunday, 4 July 2010

Jom Santai-Santai Kejap..

Hari ini Mizz Ray sengih-sengih:)...macam ni


Bukan apa, my cooking groove is back!!! *Doing the chicken dance now*, so adalah project kitchen hari ni. Bukan apa, dah berapa minggu ni amatla malasnya nak buat projek masak. Bukanla takde masak langsung, tapi bila dapur berasap pun, masak yang biasa-biasa je. Takkan takat masak sardin ke, ayam goreng ke pun nak tunjuk kan? Kalau ada pun masak yang lain sikit daripada menu biasa, angin malas lain pulak yang menyerang, iaitu malas nak ambik gambar and cerita hehhee..

So hari ni alhamdulillah, the weather was super duper great, sebab hujan in the morning, and it stayed cool all day, so I just stayed in and cooked! And kejap tadi baru je siap buat kek batik, with a twist. But those will be in the next entry je la sebab la ni tengah tunggu kek batik sejuk dulu then nak kena masukkan dalam fridge.

But in the meantime, jom santai-santai dulu berhibur dengan my two favourite ladies-Alicia Keys & Beyonce in the new song- Put It In A Love Song. Enjoy!



4 comments:

  1. sedapnya i love kek batik so much.. lepas buat kek batik tak sempat nak sejuk i dah kecoh nak potong sebab nak tengok corak batiknya jadi ke tak hehe

    ReplyDelete
  2. Hahhaha I know Lady, I read ur entry on that. Senang je buat kan? I've been wanting to make the cake for weeks dah tapi tu la, angin kus-kus malas tu menyerang, eh bukan angin, ribut la. But I did mine with a slight difference,tapi kena tunggu la esok ke baru boleh cerita. I kan penyabar orangnya..hehhehe

    ReplyDelete
  3. promote2 lah website anak i nie hehehe http//kittiesland.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kek batik, tak sabar nak tengok...
    Video kat atas tu dah kena blok.
    Hope to see you again, take care :)

    ReplyDelete

What say you..