Monday, 16 November 2009

So Lazy...

Need I say more??;;)




**Model tersohor di atas adalah my beloved Mimi. Mimi memang bolat, but she's still my adorable mummy baby:D

3 comments:

  1. Geramnyer dgn kebolatan Mimi :-)

    ReplyDelete
  2. Ehem.. bila nak kenaikan cheq ngan mimi yg montel nieh!! cheq teringin lah nak main2 ngan dia.. hehehe.. ;-)

    ReplyDelete
  3. Eynda, Zaza..Mimi ni bolat pasai x abis2 mummy dia sumbat makanan hehehhe. La ni dah start control makan dia.Pagi ngan malam saja.Kalo bukan time makan dia dok merayu2 nak makan cheq bilang 'no..no..no..'Takleh makan sampai tiba waktu makan heheh. Maka dia pi la main polis sentri ngan budak2 lain kejar2 satu rumah, ni aktif skit la dr dulu..

    Zaza..meh datang rumah jumpa Mimi bolat anytime. Dia suka kalo orang dtg, pasai nak manja2 gesel body bolat dia tu kat kaki orang tu:D

    ReplyDelete

What say you..